Takaróponyva erősített 200 g/m2

Cikkszám: 1502947
Takaróponyva erősített 200 g/m2
Takaróponyva erősített 200 g/m2
Cikkszám: 1502947
3 550 Ft

Takaróponyva erősített

Termékleírás:

A Bradas gyártmányú erősített takaróponyva kiválóan alkalmas a kültéri tárgyak időjárással szembeni védelmére. Az élek kettős erősítése és a fém lefűző lyukak biztosítják a ponyva tartósságát és könnyű rögzíthetőségét. A szürke színű, 200 g/m2 sűrűségű anyag ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú távon nyújt védelmet az elemekkel szemben.

Termék méretei:

Anyagvastagság: 200 g/m2, ami erős és tartós védelmet biztosít.

Elérhető méretek:

2 x 3 m, 3 x 4 m, 3 x 5 m , 4 x 5 m, 4 x 6 m , 5 x 8 m , 6 x 8 m vagy 10 x 12 méter,

lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a kívánt méretet válassza a legördülő listából.

Szín: Szürke, amely illeszkedik a legtöbb környezethez és kevésbé mutatja a szennyeződéseket.

Felhasználási területek:

Tárgyak és anyagok fedése: Védje kerti bútorait, építőanyagait vagy egyéb tárgyait a nedvesség, por és egyéb külső tényezők ellen. Kerti és építkezési munkák: Ideális választás építkezési területeken, ahol a védelem kiemelt fontosságú.

Termék előnyei: Időjárásálló: Védelmet nyújt az eső, hó és más időjárási viszontagságok ellen. Erősített kialakítás: Az éleknél kettős erősítés növeli a tartósságot és ellenállást. Sokoldalúság: Különböző méretekben kapható, így minden igényt kielégít. Könnyű rögzítés: A fém lefűző lyukak megkönnyítik a ponyva feszítését és rögzítését. A Bradas erősített takaróponyva megbízható megoldást kínál azoknak, akik tartós és megbízható védelmet keresnek kültéri tárgyaik számára.

Gyártó: Bradas

2 - 5 munkanap