Komposztáló Thermo-King

Cikkszám: GAKE626001--3
Komposztáló Thermo-King
Komposztáló Thermo-King
Cikkszám: GAKE626001--3
35 330 Ft

Graf-Garantia Thermo-King Komposztáló

Termékleírás:

A Graf-Garantia Thermo-King Komposztáló egy prémium termék, amely lenyűgöző dizájnjával és ideális komposztálási tulajdonságaival rendelkezik. Ez a komposztáló kényelmes töltést biztosít két nagy töltőszárnyon keresztül, és gyors komposztálást tesz lehetővé az optimális szellőzőrendszernek és a Thermolen® hőfalaknak köszönhetően. A szerszám nélküli összeszerelés egyszerű és kényelmes. A fedélzár nyári és téli működéshez is alkalmazható, lehetőséget nyújtva a légáramlás szabályozására és a szélvédelemre.

Technikai Adatok:

Anyag: Thermolen® habosított műanyag

UV- és időjárásálló Fenntartható módon 100%-ban újrahasznosított polipropilénből készül

Választható űrtartalom: 400, 600, 900 liter

Felhasználási Területek: A Thermo-King Komposztáló ideális a kertben vagy kertészeti területeken történő komposztáláshoz. Az optimális szellőzőrendszer és a hőfalak gyors és hatékony komposztálást tesznek lehetővé.

Előnyei: Prémium dizájn Gyors komposztálás Szerszám nélküli összeszerelés Nyári/téli működéshez alkalmazható fedélzár Thermolen® anyag a hatékony szigetelésért és hőtartásért

Származási hely: Németország

Gyártmány: Graf-Garantia

A kosárba helyezés előtt válassza ki az űrtartalmat, és kezdje meg hatékony komposztálását a Thermo-King Komposztálóval!

2 - 5 munkanap
Méret: