Multi Komposztáló

Cikkszám: 15219-20-82
Multi Komposztáló
Multi Komposztáló
Cikkszám: 15219-20-82
15 740 Ft

Multi Komposztáló

Termékleírás:

A Multi Komposztáló egy ideális megoldás a kerti zöldhulladék újrahasznosítására. A termék lehetővé teszi a levágott fű, összegyűjtött levél, metszett ágak és egyéb szerves anyagok hatékony komposztálását. A komposztálóban történő lebontás során keletkező tápanyagok gazdagítják a földet, így természetes műtrágyaként szolgálva növényei számára. A komposztáló tetején keresztül történik a hulladék behelyezése, míg az öntöző-levegőztető nyílások biztosítják a megfelelő légáramlást és a komposztálási folyamat hatékonyságát.

Termék méretei:

Választható méretek: 480 liter, 740 liter, 1000 liter,

amely lehetővé teszi a különböző méretű kertek igényeinek megfelelő választást. Származási hely: Lengyelország,

amely minőségi és megbízható gyártást garantál.

Felhasználási területek: Kerti zöldhulladék kezelése: Ideális megoldás otthoni kertek számára, ahol rendszeresen keletkezik zöldhulladék.

Komposztálás: Használható falevelek, fűnyesedék, metszett ágak és egyéb szerves hulladékok komposztálására.

Termék előnyei: Zárható tető: Megakadályozza az állatok hozzáférését és az esővíz bejutását. Szilárd oldalsó reteszek: Biztosítják a komposztáló stabilitását és biztonságát. Kényelmes fogantyúk: Megkönnyítik a komposztáló mozgatását és kezelését. Nagy tolóajtó: Leegyszerűsíti a komposzt eltávolítását és átforgatását. Talajrögzítők: Stabilan tartják a komposztálót a helyén. Egyszerű összeszerelhetőség: Gyors és zökkenőmentes telepítést tesz lehetővé. Öntöző-levegőztető nyílások: Fokozzák a komposztálási folyamat hatékonyságát.

Ez a komposztáló tökéletes eszköz a kertben keletkező szerves hulladék környezetbarát és hatékony feldolgozásához, lehetővé téve a tápanyagok visszajuttatását a természetbe.

2 - 5 munkanap
Méret: