Takarófólia paradicsomhoz (piros)

Cikkszám: F30259
Piros takarófólia paradicsomhoz, UV védett, javítja a növekedést.
Takarófólia paradicsomhoz (piros)
Cikkszám: F30259
1 120 Ft

Takarófólia Paradicsomhoz (Piros)

Termékleírás:

Ez a kifejezetten paradicsom termesztéséhez tervezett piros takarófólia javíthatja a termény minőségét és növelheti a hozamot a vörös fény spektrumának visszaverése által. A piros szín stimulálja a gyümölcsök lágy és édes megjelenését, valamint 12-20%-kal képes növelni a termés mennyiségét. A fólia használata minden típusú paradicsomtermesztésnél ajánlott, és az ideális palánták közötti távolság körülbelül 70 cm. A fólia 25 mikron vastag, 80 mm átmérőjű előre kialakított ültető lyukakkal rendelkezik, és UV-védett a hosszú élettartam érdekében.

A fólia két méretben kapható: 0,95 x 5 méter és 0,95 x 10 méter, amelyeket a vásárlás előtt lehet kiválasztani.

A termék Hollandiában készült, ami a kiváló minőség és megbízhatóság záloga. Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 25 mikron

Ültető lyukak: 80 mm átmérőjű

UV védelem: Igen

Választható méretek: 0,95 x 5 m, 0,95 x 10 m

Szín: Piros

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Paradicsomtermesztés Gyümölcsök érésének elősegítése Termény hozamának növelése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű, közvetlenül a talajra helyezhető, és a palánták távolságát figyelembe véve kialakíthatók az ültetési helyek. A karbantartás minimális, időszakos ellenőrzést igényel a UV védelem és a fólia állapotának megőrzése érdekében.

Előnyei: Terményminőség javulása: A piros szín hozzájárul a jobb minőségű gyümölcsök termesztéséhez. Hozamnövelő hatás: Akár 20%-kal több termés a vörös fény visszaverése által. Előre kialakított lyukak: Könnyíti a palánták ültetését és optimalizálja a térhasználatot. Holland gyártmány: Garancia a minőségre és tartósságra.

2 - 5 munkanap