Takarófólia nagyobb zöldségekhez 0,95x10 m

Cikkszám: F30278
Takarófólia nagyobb zöldségekhez 0,95x10 m
Takarófólia nagyobb zöldségekhez 0,95x10 m
Cikkszám: F30278
1 380 Ft

Takarófólia Nagyobb Méretű Zöldségekhez

Termékleírás:

Ez a fekete talajtakaró fólia ideális a nagyobb méretű zöldségek, mint a cukkini, futóbab, kígyóuborka, brokkoli, karfiol, különböző káposzták, uborka, kelbimbó és csicsóka termesztéséhez.

A fóliában elhelyezett 30 ültetőlyuk, melyek 6 cm-es átmérővel rendelkeznek, elősegítik a zöldségek könnyű ültetését és a növekedésüket. Az ültetőlyukak 35 cm-es térközökkel helyezkednek el egymástól egy sorban, biztosítva a növények számára a megfelelő helyet a fejlődéshez. A 20 mikron vastagságú polietilén fólia (LDPE + LLDPE) UV-védelmet biztosító felületkezeléssel van ellátva, ami növeli a termék élettartamát és ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben.

A fólia mérete 0,95 m szélesség és 10 m hosszúság, tökéletes választás közepes és nagyobb kertek számára.

A termék Hollandiából származik, ami garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra. Technikai Adatok:

Szélesség: 0,95 m

Hosszúság: 10 m

Anyagvastagság: 20 mikron

Ültető lyukak átmérője: 60 mm

UV védelem: Igen

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Nagyobb méretű zöldségek termesztése A növények közötti megfelelő tér biztosítása Gyomok elleni védelem és a talaj nedvességtartalmának megőrzése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű és gyors. A beépített ültetőlyukak révén az ültetési folyamat könnyű és pontos. A karbantartás minimális, rendszeres ellenőrzést igényel az UV védelem és a fólia integritásának megőrzése érdekében.

Előnyei: Egyszerű ültetés: Az előre kialakított lyukak megkönnyítik a növények elhelyezését. UV-stabil anyag: A fólia hosszú távú használatra van tervezve. Optimális méret: Alkalmas mind közepes, mind nagyobb termesztési területekhez. Holland minőség: A termék megbízhatósága és tartóssága garantált.

2 - 5 munkanap