Takarófólia fűszernövényekhez 0,95x5 m

Cikkszám: F30268
Takarófólia fűszernövényekhez 0,95x5 m
Takarófólia fűszernövényekhez 0,95x5 m
Cikkszám: F30268
890 Ft

Takarófólia Gyógynövényekhez és Aromás Fűszerekhez

Termékleírás:

Ez a fekete talajtakaró fólia különösen az aromás fűszernövények, mint a petrezselyem, bazsalikom, metélőhagyma, tárkony, koriander, turbolya, kapor és verbéna termesztéséhez lett tervezve.

Az ültetőlyukakkal ellátott fólia, melynek lyukainak átmérője 6 cm, megkönnyíti az ültetési folyamatot és elősegíti a növények egészséges növekedését. A fólia minden típusú illatos fűszernövény termesztéséhez ajánlott. Az anyaga polietilén (LDPE + LLDPE), 20 mikron vastagságú, UV-védelmet biztosító felületkezeléssel ellátva, ami növeli a termék élettartamát és ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben.

A fólia méretei 0,95 m szélesség és 5 m hosszúság, ami tökéletes a kisebb kertekhez vagy nagyobb konténerekhez. A termék Hollandiából származik, amely ismert a minőségi kertészeti termékeiről.

Technikai Adatok:

Szélesség: 0,95 m

Hosszúság: 5 m

Anyagvastagság: 20 mikron

Ültető lyukak átmérője: 60 mm UV védelem: Igen

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Aromás gyógynövények és fűszernövények termesztése Kertészeti alkalmazások, ahol fontos a talaj nedvességtartalmának megőrzése és a gyomnövekedés megakadályozása Telepítés és Karbantartás: A takarófólia telepítése egyszerű és gyors. A beépített ültetőlyukak révén az ültetési folyamat könnyű és pontos. A karbantartás minimális, rendszeresen ellenőrizni kell a fólia állapotát és szükség esetén cserélni, főleg a UV védelem fenntartása érdekében.

Előnyei: Ültetési könnyedség: Az előre meghatározott lyukak segítségével egyszerű a fűszernövények helyes elrendezése. UV-stabil anyag: A termék hosszú távú használatra van tervezve. Optimális méret: Alkalmas mind kisebb, mind nagyobb termesztési területekhez. Holland minőség: A termék biztosítja a kiváló minőséget és tartósságot.

2 - 5 munkanap