Takarófólia eperhez (piros)

Cikkszám: F30262
Takarófólia eperhez (piros)
Takarófólia eperhez (piros)
Cikkszám: F30262
1 180 Ft

Takarófólia Eperhez (Piros)

Termékleírás:

Ez a piros színű takarófólia kifejezetten az epertermesztés igényeihez lett kifejlesztve. A vörös spektrumú fény visszaverésével elősegíti az eper lágy és édes karakterének kialakulását, emellett akár 12-20%-kal is képes növelni a termény hozamát.

A 60 mm átmérőjű ültető lyukak elősegítik a palánták megfelelő elhelyezését, miközben a mikroperforált kialakítás révén megkönnyíti a víz behatolását és ezzel a locsolást. A fólia 25 mikron vastagságú és UV-védelemmel van ellátva, biztosítva annak hosszú távú használatát.

Két méretben érhető el: 0,95 x 5 méter és 0,95 x 10 méter, melyeket a vásárlás előtt lehet kiválasztani.

A termék Hollandiából származik, a minőség és a megbízhatóság garanciáját nyújtva. Technikai Adatok:

Anyagvastagság: 25 mikron

Ültető lyukak: 60 mm átmérőjű

UV védelem: Igen

Választható méretek: 0,95 x 5 m, 0,95 x 10 m

Szín: Piros

Származási hely: Hollandia

 Felhasználási Területek: Eperültetvények Növények gyors és egészséges fejlődésének elősegítése Hozamnövelés Telepítés és Karbantartás: A takarófólia könnyen telepíthető, és a lyukak kialakítása után azonnal készen áll az eper palánták fogadására. A fólia karbantartása minimális, és az UV védelem biztosítja, hogy a fólia hosszú ideig ellenálljon a napsugárzásnak.

Előnyei: Hozamnövelés: Bizonyítottan növeli az epertermés mennyiségét és minőségét. Vízáteresztő: A mikroperforáció révén könnyíti a locsolást és a vízgazdálkodást. UV-stabil: Tartós használatot garantál a kültéri körülmények között. Könnyű telepítés: Az előre perforált lyukaknak köszönhetően gyorsan használható.

2 - 5 munkanap