Takarófólia burgonyafélékhez 0,95x10 m

Cikkszám: F30269
Takarófólia burgonyafélékhez 0,95x10 m
Takarófólia burgonyafélékhez 0,95x10 m
Cikkszám: F30269
1 430 Ft

Takarófólia Burgonyafélékhez

Termékleírás:

Ez a speciálisan burgonyafélék termesztésére kifejlesztett fekete talajtakaró fólia elősegíti a növények egészséges növekedését, miközben csökkenti a kapálás és a dombosodás szükségességét. A 20 cm-es előre perforált ültetőrések egymástól 20 cm távolságra helyezkednek el a fólia közepén, megkönnyítve az ültetést.

A rések a két oldalukon megnyomva nyithatók, így a kicsírázott burgonyanövények könnyen beültethetők a nyílásokba. A fólia használata javasolt minden burgonyaféle, valamint endívia termesztéséhez is.

A 20 mikron vastagságú polietilén fólia (LDPE + LLDPE) UV-védelmet biztosító felületkezeléssel van ellátva, ami hosszú távú használatot garantál. A fólia méretei 0,95 m szélesség és 10 m hosszúság, tökéletes választás nagyobb kertekhez.

A termék Hollandiából származik, biztosítva a kiváló minőséget és tartósságot. Technikai Adatok:

Szélesség: 0,95 m Hosszúság: 10 m Anyagvastagság: 20 mikron Ültetőrések: 20 cm-es előre perforált

UV védelem: Igen

Szín: Fekete

Származási hely: Hollandia

Felhasználási Területek: Burgonyafélék és egyéb fénytől védendő növények termesztése Kapálás és dombosodás megelőzése Egyszerű és gyors ültetés elősegítése Telepítés és Karbantartás: A takarófólia könnyen kiteríthető és a talajhoz rögzíthető, az előre perforált ültetőrésekkel egyszerű az ültetés. A fólia karbantartása minimális, rendszeres ellenőrzést igényel az UV védelem és a fólia integritásának megőrzése érdekében. Előnyei: Ültetési egyszerűség: A perforált ültetőrésekkel gyors és pontos ültetés lehetséges. UV-stabil anyag: Hosszú távú használatot biztosít a kültéri környezetben. Takarófólia előnyei: Megkönnyíti a növények gondozását és védi őket a túlzott napfénytől.

Holland minőség: A termék megbízhatósága és tartóssága garantált.

2 - 5 munkanap