Huzatszabályzó vékonyfalú

Cikkszám: FH10506
Huzatszabályzó vékonyfalú
Huzatszabályzó vékonyfalú
Cikkszám: FH10506
8 070 Ft

 Vékonyfalú Huzatszabályzó 105 / 400

Termékleírás:
A Vékonyfalú Huzatszabályzó egy magas minőségű, rendkívül praktikus eszköz, amelyet a kémények és a füstelvezető rendszerek huzatának pontos szabályozására terveztek. Ennek az eszköznek az anyagvastagsága 0,5 mm, ami könnyűvé, ugyanakkor rendkívül ellenállóvá teszi a magas hőmérsékletekkel szemben. A választható 105 - 150 mm közötti átmérő és a 400 mm hossz lehetővé teszi, hogy széles körű alkalmazásokban használható legyen. A tokozott csatlakozás megkönnyíti a telepítést és biztosítja a stabil, szivárgásmentes kapcsolatot. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a Magyarországon történő gyártás garantálja a kiváló minőséget. A CE minősítés száma, 1415-CPD-135 (C-11/2013), bizonyítja, hogy a termék megfelel az Európai Unió előírásainak és szabványainak, így biztonságosan használható a fűtési rendszerekben.

Technikai Adatok:
Anyagvastagság: 0,5 mm
Átmérő: 105 mm
Hossz: 400 mm
Szín: Fekete
Származási hely: Magyarország
CE minősítés száma: 1415-CPD-135 (C-11/2013)

Felhasználási Területek:
Ideális választás kémények és füstelvezető rendszerek huzatának szabályozására, javítva ezzel a fűtési hatékonyságot és csökkentve a fűtési költségeket. Alkalmazható lakóházakban, ipari létesítményekben és bármely helyen, ahol a huzatszabályozás fontos a biztonságos és hatékony fűtés érdekében.

Előnyei: Könnyű telepítés a tokozott csatlakozásnak köszönhetően. Állítható átmérő a tökéletes illeszkedés érdekében. Magas hőmérsékletnek ellenálló, tartós anyagvastagság. Elegáns fekete szín és kiváló minőség a magyar gyártásból. CE minősítéssel rendelkezik, így biztonságos használata garantált.

Kérjük válassza ki a megfelelő átmérőt!

2 - 5 munkanap