Vastagfalú könyök 45°

Cikkszám: FKV1204502
Vastagfalú könyök 45°
Vastagfalú könyök 45°
Cikkszám: FKV1204502
5 360 Ft

Vastagfalú Füstcső Könyök 120 / 45°

Termékleírás:

Ez a vastagfalú füstcső könyök ideális választás a füstelvezető rendszerek számára, ahol a 45°-os irányváltoztatásra van szükség. A robosztus falvastagság biztosítja a termék tartósságát és ellenálló képességét a magas hőmérsékletekkel és a folyamatos használattal szemben.

A választható átmérők, 120 mm-től 200 mm-ig, lehetővé teszik, hogy a könyök tökéletesen illeszkedjen a meglévő füstcső rendszerekhez. A termék színe fekete, ami könnyen beilleszkedik a legtöbb kályha és kémény mellett. Magyarországon készült, ami garantálja a kiváló minőségű és hosszú élettartamú terméket.

Technikai Adatok:

Átmérő: 120 mm

Szín: Fekete

Származási hely: Magyarország

Felhasználási Területek: Füstelvezető rendszerek irányváltoztatásához, különösen ott, ahol 45°-os könyök szükséges.

Telepítés és Karbantartás: A könyökcsatlakozó könnyen telepíthető és minimális karbantartást igényel, a vastagfalú kialakításnak köszönhetően.

Előnyei: Tartós Anyag: A vastag fal biztosítja a hosszú élettartamot. Választható Átmérő: Széles körű kompatibilitás a különböző méretű rendszerekkel. Egyszerű Integráció: A fekete szín illeszkedik a legtöbb fűtési rendszerhez. Magyar Gyártmány: A helyi származás biztosítéka a minőségre.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap