Vastagfalú állítható könyök

Cikkszám: FKVALL12002
Vastagfalú állítható könyök
Vastagfalú állítható könyök
Cikkszám: FKVALL12002
8 320 Ft

Vastagfalú Állítható Füstcső Könyök 120 mm

Termékleírás:

Ez a vastagfalú állítható füstcső könyök ideális megoldást nyújt azokra a helyzetekre, ahol a szabványos 90° vagy 45° könyökcsövek nem kínálnak megfelelő illeszkedést. Az állítható könyök lehetővé teszi a szögek finomhangolását, így tökéletesen illeszkedik a kályha bekötéséhez. A termék átmérője 120 mm-től 200 mm-ig változtatható, biztosítva a különböző füstcsőrendszerekkel való kompatibilitást. A könyökcsatlakozó fekete színű, ami jól illeszkedik a legtöbb kályha és kémény esztétikájához. Magyarországon készül, ami garantálja a minőséget és a megbízhatóságot.

Technikai Adatok:

Átmérő: 120 mm

Szín: Fekete

Származási hely: Magyarország

Felhasználási Területek: Füstcső rendszerek, ahol a bekötési szög egyedi beállítást igényel.

Telepítés és Karbantartás: A könyökcsatlakozó könnyen telepíthető és az állítható szögnek köszönhetően rugalmas megoldást kínál. A vastagfalú kialakítás hosszú távú használatot biztosít.

Előnyei: Állítható Szög: Flexibilis beállítási lehetőségek a kályha precíz bekötéséhez. Vastagfalú Kialakítás: Robusztus és tartós megoldás. Magyar Gyártmány: A helyi gyártás biztosítja a termék kiváló minőségét. Egyszerű Integráció: A fekete szín illeszkedik a legtöbb fűtési rendszerhez.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap