Faldugó

Cikkszám: FFD7602
Faldugó
Faldugó
Cikkszám: FFD7602
2 570 Ft

Faldugó Kéményekhez Fekete 76 mm

Termékleírás:

A kémény bemeneti falhüvelybe illeszthető faldugó praktikus kiegészítő a kéményrendszer biztonságos és esztétikus befejezéséhez. A faldugó mérete 76 mm-től 150 mm átmérőig terjed, így tökéletesen illeszkedik a különböző méretű kéményhüvelyekhez. Elérhető fekete vagy fehér színekben, amelyek lehetővé teszik a termék megjelenésének összehangolását a kémény és a környezet stílusával. A termék Magyarországról származik és CE minősítéssel rendelkezik, biztosítva annak megfelelését a szigorú európai biztonsági előírásoknak.

Technikai Adatok:

Méret: 76 mm

Szín: Fekete

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-135 (C-11/2013)

Felhasználási Területek: Kémény bemeneti falhüvelyek lezárása Tűzvédelem és a környezet védelme Telepítés és Karbantartás: A faldugó egyszerűen illeszthető a kémény falhüvelybe, és nem igényel speciális eszközöket a telepítéshez. A karbantartása minimális, időről időre ellenőrizni szükséges a helyes illeszkedést és az állapotát.

Előnyei: Egyszerű telepítés: Gyors és hatékony megoldást nyújt a falhüvelyek lezárására. Színválaszték: Több színben kapható, illeszkedik a kémény és az otthon stílusához. Tartós anyag: A fém konstrukció hosszú távú használatot biztosít. Magyar minőség: A CE minősítés biztosítja a termék európai szabvány szerinti gyártását.

Kérjük, válassza ki a kívánt méretet a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap