Füstcső alumínium Y-ág idom

Cikkszám: FFMYA7600
Füstcső alumínium Y-ág idom
Füstcső alumínium Y-ág idom
Cikkszám: FFMYA7600
5 940 Ft

Alumínium Füstcső Y-ág Idom 76 / 76

Termékleírás:

Ez az alumínium Y-ág idom különösen gáz tüzelésű rendszerekhez készült, amely lehetővé teszi a füstcsövek hatékony elágaztatását vagy összekötését. Az anyagvastagsága 0,5 mm, ami biztosítja az idom tartósságát és ellenállását a magas hőmérsékletnek. A termék átmérője 76 mm-től 150 mm-ig választható, a fő ág és az elágazás méretének megfelelően.

Natúr alumínium színben kapható, ami egy elegáns és diszkrét megjelenést kölcsönöz, illeszkedve a legtöbb rendszerhez. A termék Magyarországon készül és CE minősítéssel rendelkezik, garantálva annak megfelelését az európai szabványoknak.

Technikai Adatok: Anyagvastagság: 0,5 mm

Átmérő: 76 / 76  (fő ág / elágazás)

Szín: Natúr alumínium 

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-56 (C-11/2013)

Felhasználási Területek: Gáz tüzelésű rendszerek füstelvezetése és ágaztatása Telepítés és Karbantartás: Az Y-ág idom könnyedén integrálható a meglévő füstcső rendszerbe, és minimalizálja a szükséges karbantartást az alumínium anyag tartóssága miatt. Rendszeres ellenőrzés ajánlott a hosszú távú biztonság érdekében.

Előnyei: Alumínium Anyag: Könnyű, hőálló és tartós. Választható Méretek: A különböző átmérők biztosítják az idom sokoldalú felhasználhatóságát. Magyar Gyártmány: A helyi gyártás biztosítja a termék minőségét és megbízhatóságát. CE Minősítés: Az európai szabványoknak való megfelelés biztosítása.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap