Csőrózsa alumínium

Cikkszám: FRA7600
Csőrózsa alumínium
Csőrózsa alumínium
Cikkszám: FRA7600
1 350 Ft

Takarókeret Csőkarika Csőrózsa Gázfűtéses Rendszerhez 76 mm

Termékleírás:

Ez a Takarókeret, másnéven csőkarika vagy csőrózsa, egy elegáns megoldás gázfűtéses rendszerek fali csatlakozásainak lefedésére. A 0,5 mm vastagságú, natúr alumíniumból vagy színterezett fehér színben készült keret tökéletes választás a csőrendszerek esztétikai és funkcionális befejezéséhez.

Méret : 76 mm

Szín: Natúr alumínium

Alkalmazás: Ez a takarókeret ideális a gázfűtéses rendszerek falon áthaladó részeinek takarására. Könnyen illeszthető a meglévő csőrendszerre és tökéletesen igazodik a különböző átmérőjű csövekhez.

Karbantartás: A takarókeret karbantartása minimálisra korlátozódik. Szükség esetén egyszerűen tisztítható nedves ruhával, az alumínium anyag hosszú élettartamot és ellenállóságot garantál.

Előnyök: Esztétikai megjelenés javítása Egyszerű szerelhetőség Választható méretek és színek Magyarországi gyártás, CE minősítéssel A termék hozzáadja a profizmust és a tisztaságot a gázfűtéses csőcsatlakozásokhoz, miközben megvédi a falat és a csővégződéseket. A CE minősítés biztosítja, hogy a termék megfelel az európai biztonsági és minőségi előírásoknak.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap