Csőbilincs alumínium

Cikkszám: FBA7600
Csőbilincs alumínium
Csőbilincs alumínium
Cikkszám: FBA7600
1 480 Ft

Alumínium Csőbilincs Gázfűtéses Rendszerekhez 76 mm

Termékleírás:

Ez az alumínium csőbilincs kifejezetten gázfűtéses rendszerekhez lett tervezve, hogy biztosítsa a csövek stabil és biztonságos rögzítését. A 0,5 mm anyagvastagság megfelelő tartósságot és hőellenállást biztosít, miközben az alumínium anyag könnyű súlyt és korrózióállóságot kínál. A termék méretei 76 mm-től 150 mm-ig terjednek, így széles körben alkalmazható különböző átmérőjű csövekhez. Natúr alumínium színben kapható, ami egy modern és professzionális megjelenést kölcsönöz a rendszernek. Magyarországról származik, és CE minősítéssel rendelkezik, ami a termék megfelelését jelzi az európai szabványoknak.

Technikai Adatok:

Méret: 76 mm

Anyagvastagság: 0,5 mm

Szín: Natúr alumínium

Származási hely: Magyarország

CE minősítés száma: 1415-CPD-56 (C-11/2013)

Felhasználási Területek: Gázfűtéses rendszerek csőrögzítése

Telepítés és Karbantartás: A csőbilincs telepítése egyszerű és nem igényel különleges szerszámokat. Az alumínium anyag könnyű karbantartást és hosszú távú tartósságot kínál.

Előnyei: Alumínium Anyag: Könnyű, tartós és korrózióálló. Szabványos Minősítés: A CE minősítés garantálja a termék európai szabványoknak való megfelelését. Választható Méretek: Lehetővé teszi a termék illeszkedését a különböző átmérőjű csövekhez. Magyar Gyártmány: A helyi származás biztosítja a termék minőségét és megbízhatóságát.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap