Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Szerszámok, eszközök

Ezen az oldalon széles választékban találhat minőségi anyagokból készült szerszámokat.

Segítségükkel könnyedén elvégezheti a szerelési és javítási munkákat otthonában vagy műhelyében.

Egy háztartásban elkerülhetetlenek a szerelési javítási munkálatok. Nem szükséges minden helyzetben szakembert keresni. Természetesen vannak olyan területek amelyekhez profi, képzett, hivatalos személy kell, de a kisebb vagy akár nagyobb munkálatoknak kezdjünk neki bátran!

 

Az áruházunkban fellelhető eszközöket a következő kategóriákra bontottuk :

 

 


 

Az otthoni vagy professzionális szerelési és építési munkálatokhoz megfelelő szerszámok és eszközök megtalálása és használata kulcsfontosságú a sikeres eredmény eléréséhez.

A csavarhúzók és bitek például az alapvető szerszámok közé tartoznak, amelyeket gyakran használunk a különböző szerelési, javítási munkálatunknál az otthonunkban.

A fúrószárak, fűrészlapok, körkivágók és sniccerek szintén nélkülözhetetlen eszközök a ház körüli munkálatokban. Egy megfelelően kiválasztott fúrószár segítségével különböző méretű furatokat készíthetünk, míg a fűrészlapok és körkivágók az anyagok megmunkálásában „szabásában” és testreszabásában nyújthatnak segítséget számunkra. A sniccer pedig ideális választás az anyagok aprólékos vágásához és formázásához.

A dugókulcsok és racsnis szerszámok kiválóan alkalmasak a különböző méretű csavarok, anyák és csatlakozók meghúzásához vagy oldásához amire szintén gyakran szükségünk lehet a ház körüli munkálatok elvégzésénél.

Kalapácsok és vésők nagy segítségünkre lehetnek az építésében vagy szétbontásában. A nálunk elérhető különböző méretű és típusú kalapácsok és vésők között megtalálhatja az adott feladat elvégzésére az Önnek legmegfelelőbbet.

Tömítő és ragasztó pisztolyok, purhab vagy szilikon kinyomók lehetővé teszik a különféle tubusos masszák használatát. A különböző ragasztók és tömítőanyagok alkalmazásával biztosíthatjuk a felületek szoros illeszkedését és vízállóságát.

A mérőeszközök, sablonok és gérvágók használatával pontos méretezést és vágást biztosíthatunk. A sablonok segítségével könnyedén reprodukálhatjuk vagy megtervezhetjük az adott formákat vagy mintákat, így időt és energiát takarítunk meg.

A szerszám készletek nagyszerű választások, mivel tartalmazzák a legfontosabb szerszámokat egy egységes rendszerben. Ezek a készletek általában tartalmazzák a leggyakrabban használt eszközöket, például csavarhúzókat, kulcsokat, fúrókat és vágószerszámokat a keresettebb méretekben. Ami talán a legfontosabb, hogy a készletek a legtöbb esetben kompatibilisak egymással, ezzel lehetővé téve a még sokoldalúbb felhasználásukat.

A szortiment rendező dobozok kiválóak a kisebb alkatrészek és kiegészítők tárolására és rendezésére. Ezek a dobozok különböző méretű rekeszekkel vannak ellátva, így könnyedén csoportosíthatjuk és szervezhetjük a kisebb elemeket, hogy ne veszítsünk el semmit és könnyen megtaláljuk a szükséges alkatrészeket.

A kézikocsik és molnárkocsik ideálisak a szerszámok, anyagok és munkadarabok mozgatásához a műhelyben vagy akár a kertünkben is. Ezek a könnyű, de erős kocsik kerekeikkel könnyen manőverezhetők, így könnyebbé teszik a szállítást és a munkavégzést.

A kerti szerszámaink között megtalálja a kapákat, gereblyéket, metszőollókat, ásókat és egyéb elengedhetetlen eszközöket a kertjének gondozásához. Ezek a szerszámok segítenek a kerti munkákban, mint például a növények ültetése, ápolása és a kert gondozása. Megkönnyítik a földmunkát és lehetővé teszik a precíz munkavégzést a kertben.

Mindezek a szerszámok és kiegészítők elengedhetetlenek a sikeres szerelési, építési és kerti munkákhoz. Az alapos készlet és a megfelelő eszközök kiválasztása és használata biztosítja a könnyű, hatékony és pontos munkavégzést.