Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Kert - Otthon

Ezen az oldalon a kertünk, otthonunk, életterünk kialakításához kapcsolódó termékek közül válogathat.

 

Hol lehet a legjobban lazítani egy fárasztó nap után?

A kert a kikapcsolódás , pihenés Helyszíne, ahol nem mellesleg tökéletesen tudunk egyesülni a természettel.

Oldalainkon ehhez talál minőségi szerszámokat, praktikus és dekoratív kiegészítőket , növény- és kerti bútor védelméhez szükséges eszközöket.

 

Válasszon a következő alkategóriák közül :

 


A kertészkedés és növénytermesztés izgalmas tevékenység, melynek során a természet szépségét és bőségét hozzuk közelebb otthonunkhoz. A kert gondozása azonban sokszor kihívásokkal járhat, amelyekre megoldást keresünk. Az elmúlt években számos innovatív és praktikus eszköz jelent meg a piacon, amelyek segítségével hatékonyabban és színesebben tarthatjuk a kertünket. Talajtakarók, agrofóliák és melegházak, ágyásszegélyek és tószegélyek, frissítők és párásítók, komposztálók és rosták, vessző fonott és natúr termékek, kerti bútor takarók és ponyvák, futtatórácsok, fali konzolok és virágtartók, vetés, ültetés és palántázás, valamint téliesítés és növényvédelem területén.

Az új technikák és eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyabban és eredményesebben gondoskodjunk a növényeinkről. Talajtakarók és agrofóliák segítségével megvédhetjük a talajt a gyomnövényektől, és optimalizálhatjuk a nedvesség- és tápanyagellátást. Melegházak biztosítják a növények optimális környezetét a termesztéshez, miközben ágyásszegélyek és tószegélyek rendezett és esztétikus hatást kölcsönöznek a kertnek.

Frissítők és párásítók, árnyékolók segítségével gondoskodhatunk önmagunk és növényeink hidratálásáról, árnyékolásáról miközben mikroklímát teremthetünk a nyári hőmérséklet csökkentés érdekében. A komposztálók és rosták segítségével pedig a kerti hulladékokat hasznos anyaggá alakíthatjuk, és javíthatjuk a talaj tápanyagellátását.

Vessző fonott és natúr termékekkel dekorálhatjuk kertünket, melyek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem környezetbarát választást is jelentenek. Kerti bútor takarókkal és ponyvákkal pedig védelmet biztosíthatunk kültéri bútorainknak az időjárás viszontagságaival szemben.

A futtatórácsok, fali konzolok és virágtartók segítségével kreatívan rendezhetjük el a növényeinket, optimalizálhatjuk a térkihasználást és fokozhatjuk a kert rendezettségét.

Vetés, ültetés és palántázás során pedig gondoskodhatunk a növények sikeres fejlődéséről, és elősegíthetjük a gazdag termést.

Ahogy közeledik a hideg időszak, a téliesítés és növényvédelem kiemelt fontossággal bír. A növények védelme a hideg időjárás és a kórokozók ellen segít megőrizni egészségüket és szépségüket. A megfelelő intézkedésekkel a növényeket felkészíthetjük a téli időszakra, és hosszú távon biztosíthatjuk a kertünk virágzását.