Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

Kert öntözés

Ön most az öntözéstechnikai termékek bemutató oldalát látja.

Itt megtalálhatja az általunk ajánlott és forgalmazott jó ár-érték arányú és minőségű öntözéstechnikai eszközeinket, kiegészítőinket.


A vonatkozó alkategóriák :


 

 


 

 

Az általunk forgalmazott locsolótömlők különböző méretekben és anyagokból készülnek, biztosítva a megfelelő tartósságot és hatékonyságot. Tömlőink praktikus és kényelmes megoldást nyújtanak az öntözéshez. Kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a nyomásnak és a szakadásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak. Rugalmasak és könnyen kezelhetők, lehetővé téve a pontos és hatékony öntözést. A különböző hosszúságú és típusú locsolótömlők között könnyedén megtalálhatja az igényeihez legjobban illeszkedőt, hogy gondoskodhasson növényeinek megfelelő vízellátásáról.

 

A spirál esőztető és gyöngyöző tömlők speciális kialakításuk révén egyenletes és finom öntözést biztosítanak, lehetővé téve a növények gyökereinek megfelelő nedvességgel való ellátását. Ez által kiváló lehetőséget nyújtanak a hatékony és egyenletes öntözéshez. Az esőztető tömlők finom szórású permetezést biztosítanak, amely segít megőrizni a talaj nedvességtartalmát és megfelelő vízmennyiséget juttat a növények gyökérzónájába. A gyöngyöző tömlők pedig cseppenként adagolják a vizet, minimalizálva a párolgást és a vízpazarlást. Ezek a tömlők kényelmesen alkalmazhatók kertekben, zöldséges ágyásokban és egyéb öntözési felületeken, lehetővé téve a hatékony és gazdaságos vízhasználatot a növények számára.

 

Az öntözők, csatlakozók és egyéb kellékek széles választékát kínáljuk, hogy segítsünk Önnek kialakítani az ideális öntözőrendszert. Az öntözők, csatlakozók és egyéb kellékek széles választékát kínáljuk. Csatlakozóink és kellékeink segítségével könnyedén csatlakoztathatja az öntözőrendszer elemeit, mint például a tömlőket, szelepeket vagy szórófejeket. Széles választékban kínálunk különféle méretű és típusú csatlakozókat, valamint egyéb praktikus kiegészítőket amelyek még hatékonyabbá teszik az öntözési folyamatot.

 

 Az álló és falikutak különböző típusai közül választhat, amelyek könnyű telepítést és beállítást tesznek lehetővé. Az álló és falikutak kiemelkedő megoldást kínálnak az öntözési igények kielégítésére. Az álló kutak olyan tartós és stabil szerkezetek, amelyek segítségével könnyedén hozzáférhet a vízforráshoz. Ideálisak kertek, mezőgazdasági területek vagy egyéb nagyobb öntözési projektek esetén. Ezek a kutak hatékonyan biztosítják a vízhozamot és lehetővé teszik a nagyobb területek öntözését is.

A falikutak az álló kutakkal ellentétben a helytakarékos és esztétikus megoldások közé tartoznak. Ezek a falra szerelhető víztárolók ideálisak kisebb kertek, teraszok vagy erkélyek öntözésére, vízellátására. A falikutak könnyen telepíthetők és szép, esztétikus megjelenést kölcsönöznek a környezetnek.

 

Emellett a nálunk megtalálható szivattyúk széles választéka is rendelkezésre áll a megfelelő vízgazdálkodás kialakításához, amelyek hatékony vízmozgatást és nyomást biztosítanak az öntözőrendszer számára. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy a vízforrástól távolabb lévő területeket is ellássuk vízzel, például nagyobb kerteket, mezőgazdasági területeket vagy öntözésre szánt földterületeket.

A szivattyúk különböző típusokban és méretben elérhetők, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek. Lehetnek például merülő szivattyúk, amelyeket a víztározókba vagy kutakba helyeznek el, vagy felületi szivattyúk, amelyeket a vízforrás mellett helyeznek el.

Ezek a szivattyúk erős és megbízható teljesítményt nyújtanak, képesek nagyobb mennyiségű vizet mozgatni, és gyakran rendelkeznek beépített védelemmel is, hogy megvédjék a készüléket a túlterheléstől vagy a meghibásodástól.

A megfelelő szivattyú kiválasztása fontos a hatékony és megbízható öntözés érdekében. Kérjük, tekintse át szivattyúink széles választékát, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást a vízmozgatáshoz és az öntözéshez.

Ebben a kategóriában megtalálható termékeink is kiváló minőségű anyagokból készülnek, ezáltal tartósságot, megbízhatóságot és hosszú élettartamot nyújtanak felhasználójuk számára.