Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Kályha tartozékok

Üdvözöljük az Önerőmű-Otthon Kft. kályhatartozékokat bemutató oldalán!

Itt széles választékban találhatja meg a nálunk elérhető kályhatartozékokat, amelyek a biztonságos beüzemeléshez és használathoz szükségesek.

Kínálatunkban szerepelnek olyan termékek a mint hődobok, hőfokozók, vékony falú és vastag falú füstcsövek, méret átalakító idomok, alumínium csövek, saválló és rozsdamenteskémény bélés, esővédő és huzatjavító szélkakasok, valamint kályha kiegészítők.


Kategóriák :


 


 

Bővebben az általunk kínált termékekről:

A hődobok és hőfokozók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a hő hatékonyabb elosztását és növelik a kályha vagy fűtőberendezés hatékonyságát. Ezek a kiegészítők általában a kályha vagy fűtőtest tetején helyezkednek el, és céljuk, hogy a hőt egyenletesen terjesszék szét a helyiségben. A hődobok és hőfokozók kialakítása lehetővé teszi a fűtőberendezés által kibocsátott hő energiájának maximális kihasználását, ami hatékonyabb fűtést eredményez, amivel már rövidebb távon is pénzt takaríthat meg, és kímélheti környezetét.

A vékony falú füstcsövek könnyű és tartós szerkezetű csövek, amelyeket elsősorban a kisebb teljesítményű kályhák és fűtőberendezések füstelvezető rendszereinek részeként használhatóak. Ezek a csövek általában könnyen szerelhetők és telepíthetők, és nagy fokú hőátadással rendelkeznek, emellett lehetővé teszi a hatékony füstgáz-elvezetést is.

A vastag falú kályhacsövek olyan erős és tartós csövek, amelyek főként magas hőmérsékletű kályhák és tüzelőberendezések esetén ajánlottak. A vastag falú kályhacsövek jobb hőszigetelést és tartósságot biztosítanak, így ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az ebből adódó esetleges károsodásoknak. Eközben hozzájárulnak a fűtés hatékonyságához és a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez.

Ezek az idomok lehetővé teszik a különböző méretű kályhacsövek, kémények és idomok egyszerű és hatékony illesztését. A méretátalakító idomok rendkívül praktikus megoldást nyújtanak, amikor a kályhához vagy kéményhez különböző méretű csöveket szeretne csatlakoztatni. Legyen szó szűkítésről, bővítésről vagy bekötésről, az idomok lehetővé teszik a sima és biztonságos illeszkedést. Ezek az idomok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

Az alumínium csövek súlyuk és ellenálló képességük miatt népszerűek a különböző ipari és háztartási alkalmazásokban. Emellett ezek az idomok ellenállnak a korróziónak és a rozsdásodásnak, ezért hosszú élettartammal rendelkeznek. Felhasználhatók például a gázkészülékek beüzemelésénél, légtechnikai rendszerekben, klímaberendezésekben, hűtőrendszerekben és sok más alkalmazásban.

A saválló és rozsdamentes csövek, valamint a kémény bélés rendszerek kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek mivel az ilyen típusú csövek és bélésrendszerek ellenállnak a savas anyagoknak és a korróziónak, így ideálisak olyan környezetekben, ahol magas hőmérséklet és vegyi anyagok vannak jelen, például kéményekben vagy fűtőberendezések kivezetésénél. Ezek a csövek és bélésrendszerek biztosítják a biztonságos és hatékony füstgáz elvezetést, és hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz és a károsanyag-kibocsátás minimalizálásához.

Az önbeálló szélkakasok fontos szerepet játszanak a kályha hatékony működésében, megakadályozzák az esővíz bejutását a kéménybe, valamint optimalizálják a légáramlást és segítenek elkerülni a füstgáz visszaáramlását. Az esővédők megakadályozzák az esővíz bejutását a kéménybe.

A kályha kiegészítők széles választékát jelentik az olyan eszközöknek, amelyek hozzájárulnak a kályha vagy fűtőberendezés teljesítményéhez és funkcionalitásához. Ilyen kiegészítők például hamutartó edények, parázsfogó tálcák, tűzifatartók, szénlapátok, kefék és egyéb tisztítóeszközök. A kályha kiegészítők nemcsak praktikusak és segítenek a tüzelőanyagok rendezett tárolásában és a kályha tisztán tartásában, hanem esztétikai szempontból is hozzájárulnak a kályha vagy fűtőberendezés stílusos megjelenéséhez.