Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Hulladék szelektálás

Ez az oldal a hulladékkezelés és újrahasznosítás otthoni lehetőségeit és termékeit mutatja be.

 

A háztartási hulladékgyűjtés a XXI. században rendkívül fontos szerepet tölt be a fenntarthatóság és környezetvédelem terén. A növekvő népesség és a fogyasztói szokások változása miatt egyre nagyobb mennyiségű hulladék keletkezik, amelynek helyes kezelése elengedhetetlen.

 

Válasszon háztartási- és kerti gyűjtőink, valamint beépíthető szelektív tárolóink közül, hogy segítsen csökkenteni a hulladékot és támogassa az újrahasznosítást, ezzel növelve földünk fenntarthatóságát.

 

A termékeket két kategóriára választottuk szét:

 


 


 

A hulladékgyűjtés segít csökkenteni a környezeti terhelést, hiszen a szakszerűen begyűjtött hulladék nem kerül közvetlenül a természetbe vagy a talajba. Emellett lehetővé teszi a hatékony újrahasznosítást és újrahasználható anyagok visszanyerését. Az újrahasznosítás révén csökken a nyersanyagok kitermelése és az energiafelhasználás, valamint csökkenthető a szemétlerakók terhelése.

 

A háztartási gyűjtők ideálisak az otthoni hulladék kezelésére. Különböző méretben, színben és kialakításban elérhetők, lehetővé téve a különböző hulladékfajták különválasztását, például papírt, műanyagot, üveget vagy organikus anyagokat. Ez segít a hatékony újrahasznosításban és a környezettudatos életmód fenntartásában.

 

A kerti gyűjtők hasznos eszközök a kerti hulladék kezelésére, például a fűnyírás során keletkező fűnyesedék, ágak vagy levelek tárolására. Ezek a gyűjtők általában nagyobb kapacitással rendelkeznek, és strapabíró anyagból készülnek, hogy könnyen kezelhessék a kerti hulladékot.

 

A beépíthető szelektív tárolók elegáns és helytakarékos megoldást kínálnak. Elhelyezésük, beépítésük praktikus és külön rekeszeket tartalmaznak a különböző hulladékfajták szelektálásához. Így könnyen kezelhetjük a papírt, műanyagot vagy az üveg hulladékot anélkül, hogy szétszóródnának a különböző helyeken.

 

Századunkban a fenntarthatóság egyre nagyobb hangsúlyt kap, és a háztartási hulladékgyűjtés az egyik legfontosabb lépés a fenntartható jövő felé vezető úton. Ezért kiemelten fontos, hogy mindannyian aktívan részt vegyünk a hulladékgyűjtésben és szelektív hulladékkezelésben, hogy közösen gondoskodjunk a környezetünk és jövőnk megóvásáról.