Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Esővíz kezelés

Ezen az oldalon az általunk forgalmazott földfelszín felett elhelyezhető és a  felszíni alatti esővízgyűjtő tartályainkról, kiegészítőkről és  magáról a felszín alatti esővízgyűjtésről tájékozódhat.

Megtalálhatja az általunk forgalmazott kiváló minőségű esővízgyűjtő tartályokat, amelyek ideálisak lehetnek az Ön otthona számára.

 

A kapcsolódó alkategóriákban válogathat a termékek között :

 


Századunk egyik legnagyobb kihívását jelenti a Föld klímaváltozása. Egyes szakértők által a klímaválság korának is nevezett érában a bolygónk klímájának változása mindannyiunk számára szemmel láthatóan is rendkívül erőteljes ütemben zajlik. Ezen változásnak számos oka van.

A meteorológiai elemek egyik jelentős változékonysággal bíró eleme a csapadék, melynek kialakulásában szerepet játszanak domborzati, hőmérsékleti, talajnedvességi, és számos egyéb tényezők.

A csapadékrendszerek gyorsan és még a fejlett adatfeldolgozói technológia ellenére sem teljes mértékben előre modellezhető módon alakulnak ki, vagy oszlanak szét. Az évszázados tapasztalatok sajnos már nem érvényesek a jelen korunkra, a csapadék éves eloszlása kiszámíthatatlan. Súlyos aszályos és szélsőségesen zivataros időjárás a jellemző az elmúlt években.

Földünk éghajlata gyakorlatilag már a kezdetek óta folyamatosan változik. Ezen változásokhoz pedig mi, mint egyszerű földi halandók mindig is képesek voltunk alkalmazkodni, valamint kihasználni a természet adta lehetőségeket.

A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék kezelése nagyon fontos feladat. Manapság szinte nincs szabad földfelület, mindent lebetonozunk, térkövezünk, utak, járdák, betonárkok, csatornák vezetik el a nélkülözhetetlen vizet folyóinkba és elhagyják az országot.

Földjeink, kertjeink lassan kiszáradnak!

Az elszikkasztó - elszivárogtató rendszerekkel helyben tartható a lehullott esővíz. Ezek a záportározók felveszik a felesleget és lassan visszaadják a földnek. Így segíthetünk egyénileg magunkon és a következő nemzedékeken.

Az Önerömű-Otthon Kft.-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy az Ön számára is egyszerűen és elérhető árakon a kényelmes telepítésű rendszereinkkel lehetővé váljon a csapadékvíz későbbi felhasználása céljából történő begyűjtése, és felszíni, valamint felszín alatti tárolása.

Tárolóink és esővízgyűjtő megoldásaink között megtalálhatja az otthonába legalkalmasabb csapadékvízgyűjtő rendszert.

Kínálatunk a begyűjtéstől, a tároláson keresztül a különböző kiegészítőkön, szerelvényeken át egészen a szereléshez szükséges szerszámokig terjed.

 Van még fél perce?

Íme egy gyors bemutató az egyik közkedvelt nálunk is megtalálható felszíni esőgyűjtő otthoni alkalmazásáról: