Kapcsolat

Önerőmű-Otthon Kft.

Székhely :

2141 Csömör, Ferenc u. 13.

A leadott megrendelések átvétele :

2141 Csömör, Széchenyi u. 14.

Tel: +36-20/265 7377

E-mail: info@oneromu.hu

MPL

Dísztavak kellékei

Ezen az oldalon a kerti tavak építéséhez és kezeléséhez szükséges termékek kategóriái között válogathat.

 

Ki ne szeretné egy csodálatos tóparton kipihenni a hétköznapok fáradalmait?

Ezt akár otthon is megtehetjük egy saját kis tó telepítésével, ami nem is lehetetlen feladat. Egy szépen kialakított kerti tó a látványon túl fontos szerepet játszhat kertünk flórájának, faunájának kiépülésében. Például számos hasznos és ártalmatlan rovar élőhelye lehet, nyáron  a madarak itt tudnak inni vagy fürödni, a csodálatos halak pedig segítenek a kevésbé szívesen látott vendégek (például szúnyogok) ritkításában.

Érdemes tehát belevágni egy tó telepítésébe, nálunk ehhez szinte mindent megtalál, amire szüksége lehet, a tófóliától kezdve a vízforgatáshoz szükséges szivattyúkon át egészen a legapróbb kiegészítőkig.

 

Válasszon a következő alkategóriák közül  :

 


 


 

A geotextíliák rendkívül hasznosak a kertépítésben és a talajvédelemben. Ezek a speciális szövetek különféle feladatokra alkalmasak, mint például a talaj stabilizálása, a vízelvezetés és a gyomnövények visszaszorítása. A geotextíliák magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A tófóliák és a hozzájuk tartozó kellékek elengedhetetlenek a tavak, kutak vagy egyéb víztározók építéséhez és karbantartásához. A tófólia vízálló tulajdonságai révén biztosítja, hogy a tóban tárolt víz ne szivárogjon el a talajba. Ez rendkívül fontos, mivel a tófólia megakadályozza a vízveszteséget és fenntartja a tó vízszintjét. Megvédi a talajt a tóvíz negatív hatásaitól. Elősegíti a talaj nedvességének megőrzését és megakadályozza a környező talaj kimosódását vagy károsodását. A tófólia segít megőrizni és védeni a tó élővilágát. Megakadályozza a tápanyagok és szennyezőanyagok bejutását a tóvízbe, ami hozzájárul a víz minőségének fenntartásához és az élőlények egészségének megőrzéséhez. Ezen túlmenően lehetővé teszi a tó kialakítását különböző formákban és méretekben. Rugalmas anyaga lehetővé teszi, hogy a tóvíz szép és természetes környezetet hozzon létre, amely harmonizál a kert vagy táj környezetével. Amit az általunk forgalmazott fóliákkal biztosítunk Önnek az a tartósság és a hosszú élettartam. A kiváló minőségű tófóliák rendkívül ellenállók és tartósak. Ellenállnak a környezeti hatásoknak, mint például az UV-sugárzás, a kőzetek vagy gyökerek által okozott sérülések. Ez biztosítja a tófólia hosszú élettartamát és stabilitását.

A pumpák, szivattyúk és szűrők alapvető eszközök a vízkezelésben és öntözésben. Ezek a hatékony berendezések lehetővé teszik a víz szállítását, szivattyúzását és tisztítását. A kiváló minőségű pumpák és szivattyúk erős teljesítményt nyújtanak, és alkalmazkodnak a különböző vízforrásokhoz és környezeti tényezőkhöz. A szűrők pedig gondoskodnak a tiszta víz ellátásról, eltávolítva a szennyeződéseket és a lerakódásokat.

A tömlők, csatlakozók és bilincsek elengedhetetlenek a kertöntözéshez és a vízszállításhoz. A magas minőségű tömlők tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így könnyedén használhatók különböző feladatokra. A csatlakozók és bilincsek biztosítják a tömlők megbízható illeszkedését, így a víz esetleges szivárgását. Nálunk különféle hosszúságú és átmérőjű tömlők állnak rendelkezésre. A különböző méretű és típusú csatlakozók lehetővé teszik a tömlők egymáshoz, csapokhoz pumpákhoz vagy szűrőkhöz való könnyű csatlakoztatását.

Az ültető kosarak és kiegészítők Ezek a kosarak speciálisan tervezett tartóedények, amelyek lehetővé teszik a vízi növények stabil és esztétikus elhelyezését. Kosarainkat különféle méretben, formában és anyagban találják meg. Az ültető kosarakhoz nálunk talál különböző kiegészítőket is, amelyek tovább növelik a kreatív lehetőségeket.