Csőrózsa vékony falú csőhőz

Cikkszám: FR7602
Csőrózsa vékony falú csőhőz
Csőrózsa vékony falú csőhőz
Cikkszám: FR7602
1 910 Ft

Takarókeret Csőkarika Csőrózsa Fekete 76 mm

Termékleírás:

Ez a Takarókeret ismert még csőkarika vagy csőrózsa néven, egy kiegészítő elem, amely a falon történő csőcsatlakozások esztétikus befejezését szolgálja. Fekete vagy fehér színben kapható, 76 - 150 mm átmérőjű vékonyfalú csövekhez. A kifejezetten vékonyfalú füstcsövekhez tervezett keret segítségével a fali átvezetések tisztán és rendezetten tarthatók, elrejtve a nyers csővégződéseket és a falon történő átmeneti nyílásokat.

Technikai Adatok:

Átmérő: 76 mm

Szín: Fekete

Alkalmazás: A takarókeret alkalmazása egyszerű és gyors. Válassza ki a megfelelő átmérőt és színt, majd helyezze fel a füstcső falon történő átvezetése köré. A keret rögzítése után azonnal javul a csőátvezetés esztétikája. Karbantartás: A takarókeret alacsony karbantartási igényű és hosszú élettartamú, a választott anyag és felületkezelés függvényében. Tisztítása nedves ruhával gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Előnyök: Esztétikus megjelenés Egyszerű telepítés és karbantartás Több színben és méretben elérhető Magyarországi gyártású, CE minősítéssel rendelkező termék A termék hozzáadja a profizmust és a tisztaságot a füstcső csatlakozásokhoz, miközben megvédi a falat és a csővégződéseket.

Kérjük, válasszon átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap