Vastagfalú könyök 90°

Cikkszám: FKV1209002
Vastagfalú könyök 90°
Vastagfalú könyök 90°
Cikkszám: FKV1209002
5 930 Ft

Vastagfalú Füstcső Könyök 120 / 90°

Termékleírás:

Ez a vastagfalú füstcső könyök tökéletesen alkalmas a füstelvezető rendszerek 90°-os irányváltoztatásához. A robosztus kialakításnak köszönhetően kiválóan ellenáll a hőnek és a mechanikai terheléseknek. A könyök az átmérő választhatóságának köszönhetően széles körben alkalmazható, lehetővé téve, hogy tökéletesen illeszkedjen a meglévő rendszerekhez. Fekete színben kapható, ami elegáns és univerzális megjelenést biztosít. A termék Magyarországon készül, ami a kiváló minőséget és megbízhatóságot garantálja.

Technikai Adatok:

Átmérő: 120 mm

Szín: Fekete

Származási hely: Magyarország

Felhasználási Területek: A füstcső könyök ideális választás a füstgázok irányának megváltoztatásához a kéményrendszerekben. Telepítés és Karbantartás: A vastagfalú kialakítás biztosítja, hogy a könyök hosszú távon megbízható maradjon, minimális karbantartást igényeljen.

Előnyei: Tartós Anyag: A vastag fal biztosítja a termék hosszú távú tartósságát. Széleskörű Kompatibilitás: A választható átmérők széles választékát kínálja, így biztosan megtalálható a megfelelő méret. Esztétikus Megjelenés: A fekete szín illeszkedik a kémények és kályhák többségéhez. Magyar Gyártmány: A helyi gyártás garantálja a termék kiváló minőségét.

Kérjük, válassza ki a megfelelő átmérőt a kosárba helyezés előtt.

2 - 5 munkanap